Not returning results

Nov 7, 2011 at 7:49 PM

I have setup the GoogleAnalyticsSource task and configured the connection.  This test fine and brings all of my Profiles back - no problem.  I select several Dimensions and Metrics and click Preview.  All I get is column headers.  What am I doing wrong?  Is this a permissions issue in GA?  I am supposedly setup as an owner on the account.

Coordinator
Nov 8, 2011 at 9:16 AM

Can you send more details about the selected dimensions/metrics?

Cheers,

Tillmann

Nov 8, 2011 at 2:12 PM

Dimensions selected: Browser, Page Depth, Exit Page Path, Affiliation

Metrics: New Visits, Pageviews, Visitors, Visits

I have not selected any Segments, Dimension Filters or Metrics Filters.

I don't see a way to include a screen shot attachment.  I can send one via email if you provide your email address.

Thanks,

Scott

Coordinator
Nov 8, 2011 at 2:25 PM

You can send screenshots to till (at) ssis-components.net

Cheers,

Tillmann

Nov 14, 2011 at 6:47 PM

Hey Tillmann, I have been told by my IT folks that if this is a SOAP request that I would either need to go through a Proxy or go through a server within the DMZ.  Is there a way to set Proxy settings for this connection?

Thanks,

Scott

Coordinator
Nov 14, 2011 at 11:10 PM

Hi Scott,

at the moment it's not possible to set a proxy for this connection.
I will check this for the next release.

Cheers,

Tillmann

Coordinator
Nov 14, 2011 at 11:11 PM
This discussion has been copied to a work item. Click here to go to the work item and continue the discussion.